Swiss

Intertours Travel Agency 
Shërbime udhëtimesh të klasit të parë

Call Center

Kosovë: 029 22 62 32
Suisse:  031 511 4050

Ofertat më të reja
Rezervoni udhëtim me autobus online

Intertours, agjension prestigjioz

Rezervime me aeroplan

Rezervime me aeroplan

Rezervime me traget

Rregullore dhe kushtet e udhëtimit

Udhëtari duhet të jetë në vendin e percaktuar për nisje së paku 15 minuta para nisjes së autobusit.

Nëse udhëtari nuk arrin të ndodhët në vendin e caktuar për nisje, agjensioni nuk e bartë përgjegjësinë për humbjen e udhëtimit nga ana e udhëtarit.si dhe qdo parregullsi te dokumetavete personale pergjegjesin e merr vet pasagjeri.  

Intertours, traditë dhe përkushtim

Intertoursi është një ndër kompanitë më të specializuara që ofrojnë shërbim cilësor në transportin rrugor të pasagjerëve me autobusa modern, transportin ajror me aeroplanë të kompanive më të njohura evropiane dhe botërore. 

Shërbime cilësore si:

  • Udhëtime asdcdsme autobus super komod në të gjithë Europen
  • Rezervime me aeroplan në të gjitha shtetet kryesore të botës
  • Rezervime me traget me kompanitë më prestigjioze
  • Pushime verore dhe dimërore në resortet më të mira ne rajon dhe botë
  • Udhëtime të ndryshme grupore
  • Shopping tours në shtetet të ndryshme
  • Etj

Intertours ©2015

Foto galeria

Intertours si agjension prestigjisoz turistik, posedon floën më moderne të autobusëve që ju ofron udhëtime super lukzose dhe të sigurta nga Zvicra për Kosovë dhe anasjelltas.

Shiko foto galerinë

Bashkohuni me ne Bashkohuni me ne përmes Facebook, dhe shpërndajeni faqen tonë, kështu ju do të ndihmoni miqt dhe të afërmit tuaj për të udhëtuar më lehtë
Shperndaje në Facebook

Intertours ofron shërbime profesionale të udhëtimit dhe transportit të pasagjerëve e regjistruar në Kosovë dhe në Zvicerr. Materialet dhe elmentet tjera të publikuara në faqe mund të jenë të mbrojura.  Çdo vizitues i faqes i nënshtrohet kushteve të përdorimit të faqes.

Kushtet e perdorimit

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo