Swiss

Intertours Travel Agency 
Shërbime udhëtimesh të klasit të parë

Call Center

Kosovë: 029 22 62 32
Suisse:  031 511 4050

Autobusat

Royal class dy katësh

 • 80 ulëse
 • Kuzhinë/ kafe / 2 frigorier
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD
 • ABS, ASR, ESP, sistem kundër përplasjes

Royal class dy katësh

 • 78 ulëse
 • Kuzhinë/ kafe / 2 frigorier
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD
 • ABS, ASR, ESP, sistem kundër përplasjes

 

Autobus me 4 yje

 • 48+2 ulëse
 • Kuzhinë/ kafe / frigorier
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD
 • ABS, ASR, ESP, sistem kundër përplasjes

 

Mercedes autobusë deri në 55 vende

 • 49 + 2 dhe 53+2 vende
 • Kuzhinë/ kafe / frigorier
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD
 • ABS, ASR, ESP

Minibus Mercedes VIP

 • 15+1 vende
 • Air kondicioner
 • Frigorifer
 • TV / DVD
 • ABS, ASR, ESP

Mercedes Viano XXL

 • 5+1 vende
 • Air kondicioner

Foto galeria

Intertours si agjension prestigjisoz turistik, posedon floën më moderne të autobusëve që ju ofron udhëtime super lukzose dhe të sigurta nga Zvicra për Kosovë dhe anasjelltas.

Shiko foto galerinë

Bashkohuni me ne Bashkohuni me ne përmes Facebook, dhe shpërndajeni faqen tonë, kështu ju do të ndihmoni miqt dhe të afërmit tuaj për të udhëtuar më lehtë
Shperndaje në Facebook

Intertours ofron shërbime profesionale të udhëtimit dhe transportit të pasagjerëve e regjistruar në Kosovë dhe në Zvicerr. Materialet dhe elmentet tjera të publikuara në faqe mund të jenë të mbrojura.  Çdo vizitues i faqes i nënshtrohet kushteve të përdorimit të faqes.

Kushtet e perdorimit

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo