Swiss

Intertours Travel Agency 
Shërbime udhëtimesh të klasit të parë

Call Center

Kosovë: 029 22 62 32
Suisse:  031 511 4050

Bëhu agjent i shitjes për Intertours

Kushtet për agjent

Të gjitha agjensitë që janë të interesuara për tu bërë agjent të shitjes mund ta plotësojnë aplikacionin e paraqitur më poshtë. Pas verifikimit të informacioneve tuaja ne ju kontaktojmë për të vazhduar me procedurën e kontraktimit dhe krijimit të marëveshjes adekuate.

Secila agjensi ose individ i nënshtrohet Kushteve të Përdorimit për agjent të cilat janë të publikuara këtu. Me rastin e pranimit të aplikacionit tuaj për tu bërë agjent i shitjes për Intertours ju pranoni se i keni lezuar dhe i keni pranuar  Kushte të Përdorimit

Informacione shtesë

Për informacione shtesë ju lutem na kontaktoni përmes faqes kontaktuese apo në numrat e telefonit që janë paraqitur më poshtë, gjatë ditëve të punës nga ora 08:30 deri 17:30

044 618 169
029 22 62 32  

Forma e aplikimit

Foto galeria

Intertours si agjension prestigjisoz turistik, posedon floën më moderne të autobusëve që ju ofron udhëtime super lukzose dhe të sigurta nga Zvicra për Kosovë dhe anasjelltas.

Shiko foto galerinë

Bashkohuni me ne Bashkohuni me ne përmes Facebook, dhe shpërndajeni faqen tonë, kështu ju do të ndihmoni miqt dhe të afërmit tuaj për të udhëtuar më lehtë
Shperndaje në Facebook

Intertours ofron shërbime profesionale të udhëtimit dhe transportit të pasagjerëve e regjistruar në Kosovë dhe në Zvicerr. Materialet dhe elmentet tjera të publikuara në faqe mund të jenë të mbrojura.  Çdo vizitues i faqes i nënshtrohet kushteve të përdorimit të faqes.

Kushtet e perdorimit

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo