Swiss

Intertours Travel Agency 
Shërbime udhëtimesh të klasit të parë

Call Center

Kosovë: 029 22 62 32
Suisse:  031 511 4050

Ofertat më të reja
Oferta speciale për udhëtime sezonale

Linja e rregullt me autobus, Kosovë -  Zvicer - Kosovë përmes Italisë

Nga 5 Janari i vitit 2023 kemi filluar me linjen për udhëtim nga Kosova për Zvicer dhe anasjelltas përmes Shqipërisë dhe Italisë. Më poshtë kemi paraqitur disa detaje rreth kësaj linje. 

Qytetet

Më poshtë kemi prezantuar qytetet në të cilat bëhet nisja dhe arritja e udhëtarëve me linjen Kosovë Zvicer dhe anasjelltas përmes Italisë

Nisjet/Arritjet Nisjet/Arritjet
 • Coldrerio
 • Bellinzona
 • Luzern
 • Zurich
 • Gunxgen
 • Bern
 • Freiburg
 • Lausanne
 • Geneve
 • Durres
 • Prizren
 • Gjakove
 • Suharek
 • Shtime
 • Pishtine
 • Ferizaj

Informata shtesë

Për më shumë informacione shtesë rreth kësaj linje, ju mund të informoheni duke kontaktuar direkt me Intertours SA në:

Perballë stacionit te Autobuseve 
23000 Prizren 
Kosovë

Kontakto me Intertours

Kontakt Kosovë:
 +377 44 618 169 (Tel & Viber)
 +386 49 896 286 (Tel)

Kontakt Zvicër:
 +41 0315114050 (Tel)

Ose përmes faqes kontaktuese

 

Intertours  SA ©2015

Autobusat

Foto galeria

Intertours si agjension prestigjisoz turistik, posedon floën më moderne të autobusëve që ju ofron udhëtime super lukzose dhe të sigurta nga Zvicra për Kosovë dhe anasjelltas.

Shiko foto galerinë

Bashkohuni me ne Bashkohuni me ne përmes Facebook, dhe shpërndajeni faqen tonë, kështu ju do të ndihmoni miqt dhe të afërmit tuaj për të udhëtuar më lehtë
Shperndaje në Facebook

Intertours ofron shërbime profesionale të udhëtimit dhe transportit të pasagjerëve e regjistruar në Kosovë dhe në Zvicerr. Materialet dhe elmentet tjera të publikuara në faqe mund të jenë të mbrojura.  Çdo vizitues i faqes i nënshtrohet kushteve të përdorimit të faqes.

Kushtet e perdorimit

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo