Swiss

Intertours Travel Agency 
Shërbime udhëtimesh të klasit të parë

Call Center

Kosovë: 029 22 62 32
Suisse:  031 511 4050

Ofertat më të reja
Sherbime tjera nga Intertours

Me experience disa vjeçare, Intertours SA ju mundëson të gjitha llojet e udhëtimeve në të gjithë botën. Intertours SA ofron shërbime first class në Zvicer, Kosovë dhe shtete tjera

Udhëtime të klasit të parë me autobus

  • Linja e rregull Kosovë - Zvicerr - Kosovë
  • Udhëtime grupore
  • Udhëtime turistike
  • Shoping tours në shumë shtete
  • Transport personeli
  • Shërbime tjera transportimi

  Udhëtime me autobus në:

  Shqipëri Turqi Kroaci Slloveni Greqi
  Itali Austri Francë Gjermani Zvicerr

  Rezervime të biletave për aeroplan

  Rezervime me aeroplan të biletave për të gjitha destinacionet e botës. Oferta ekskluzive për fluturime Kosovë - Zvicerr me partnerët kryesor:

  • Swissair
  • Adria Airways
  • Etj

  Në partneritet me

  Rezervime me traget

  Rezervime me traget për lundrime në  detin Adriatik me anije luksoze drejt Shqipërisë, Italisë, Greqisë, dhe Malit të Zi me çmime fantastike përmes partnerëve tanë kryesor në fushen e lundrimeve siç janë:

  • Adria Ferries
  • Ventouris Ferries
  • Europeansealines
  • Etj...

  Pushime

  Arazhmane turistike në rivierat më të mira në rajon dhe botë. Posedojmë ekskluzivitetin në aranzhimin e pushimeve, transportin dhe akomodimin në shtetet:

  • Shqipëri
  • Mal i Zi
  • Turqi
  • Shtete tjera rajonale dhe botërore

  Intertours SA ©2015

  Autobusat

  Foto galeria

  Intertours si agjension prestigjisoz turistik, posedon floën më moderne të autobusëve që ju ofron udhëtime super lukzose dhe të sigurta nga Zvicra për Kosovë dhe anasjelltas.

  Shiko foto galerinë

  Bashkohuni me ne Bashkohuni me ne përmes Facebook, dhe shpërndajeni faqen tonë, kështu ju do të ndihmoni miqt dhe të afërmit tuaj për të udhëtuar më lehtë
  Shperndaje në Facebook

  Intertours ofron shërbime profesionale të udhëtimit dhe transportit të pasagjerëve e regjistruar në Kosovë dhe në Zvicerr. Materialet dhe elmentet tjera të publikuara në faqe mund të jenë të mbrojura.  Çdo vizitues i faqes i nënshtrohet kushteve të përdorimit të faqes.

  Kushtet e perdorimit

  Design by Tickmedia Creative Studio
  Prishtina, Kosovo