Swiss

Intertours Travel Agency 
Shërbime udhëtimesh të klasit të parë

Call Center

Kosovë: 029 22 62 32
Suisse:  031 511 4050

Na kontaktoni

Ju lutemi përdoreni njërin ga opcionet e shenuaara më poshtë për të na kontatkuar. Ne kemi kënaqësinë që ti përgjigjemi kërkesave tuaja.

Adresa dhe kontakti

Perballë stacionit te Autobuseve
23000 Prizren
Kosovë

Telefonat Kosovë
Mob: 044 618 169
Mob: 049 896 286  
Fix: 029 22 62 32

Telefonat Zvicer
Tel: 031 511 4050
Mob: 076 216 9432  

Na thirrni direkt në Skype
Duhet ta keni Skype të instaluar

Kontakt forma

Lokacioni në hartë

Foto galeria

Intertours si agjension prestigjisoz turistik, posedon floën më moderne të autobusëve që ju ofron udhëtime super lukzose dhe të sigurta nga Zvicra për Kosovë dhe anasjelltas.

Shiko foto galerinë

Bashkohuni me ne Bashkohuni me ne përmes Facebook, dhe shpërndajeni faqen tonë, kështu ju do të ndihmoni miqt dhe të afërmit tuaj për të udhëtuar më lehtë
Shperndaje në Facebook

Intertours ofron shërbime profesionale të udhëtimit dhe transportit të pasagjerëve e regjistruar në Kosovë dhe në Zvicerr. Materialet dhe elmentet tjera të publikuara në faqe mund të jenë të mbrojura.  Çdo vizitues i faqes i nënshtrohet kushteve të përdorimit të faqes.

Kushtet e perdorimit

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo