Swiss

Intertours Travel Agency 
Shërbime udhëtimesh të klasit të parë

Call Center

Kosovë: 029 22 62 32
Suisse:  031 511 4050

Kompania Intertours

Mirë se vini në faqen e agjencisë turistike Intertours me seli në Prizren në Kosovë dhe në Friburg të Zvicrrës. Ne si agjencion turistik jemi thellësisht të përkushtuar që të ju ofrojmë shërbime sa më të mira transporti dhe turistike.

Intertoursi është një ndër kompanitë më të specializuara që ofrojnë shërbim cilësor në transportin rrugor të pasagjerëve me autobusa modern, transportin ajror me aeroplanë të kompanive më të njohura evropiane dhe botërore.

Përveq transportit rrugor dhe ajror Agjensia Intertours ofron shërbime të ndryshme organizative sic janë: Organizime të ndryshme grupore, udhëtime grupore me autobus, aranzhmane për pushim veror dhe dimror, përgatitje konferencash, seminare etj.

Perfaqesitë tona në Prizren dhe Zvicërr ofrojnë shërbim profesional në të gjitha fushat rreth udhëtimit me autobus, fluturimi me aeroplan dhe turizmit. Stafi i kualifikuar për udhëtime, fluturime dhe turizëm cilsorë bënë ç’mos që ju ( klientët e agjensisë Intertoursit ) të ndiheni mirë, të bëni udhëtime të rehatshme dhe të kaloni pushime relaksuese.

Kompania e udhetimeve Intertours eshte formuar (ka filluar punen) para 10 viteve,me një punë të palodhshme ajo arriti ti ketë nje sukses të lartë.Intertoursi ka autobus me kualitet dhe komoditet,si dhe sherbim dhe mikpritje te cilesise se larte.

 

 

Foto galeria

Intertours si agjension prestigjisoz turistik, posedon floën më moderne të autobusëve që ju ofron udhëtime super lukzose dhe të sigurta nga Zvicra për Kosovë dhe anasjelltas.

Shiko foto galerinë

Bashkohuni me ne Bashkohuni me ne përmes Facebook, dhe shpërndajeni faqen tonë, kështu ju do të ndihmoni miqt dhe të afërmit tuaj për të udhëtuar më lehtë
Shperndaje në Facebook

Intertours ofron shërbime profesionale të udhëtimit dhe transportit të pasagjerëve e regjistruar në Kosovë dhe në Zvicerr. Materialet dhe elmentet tjera të publikuara në faqe mund të jenë të mbrojura.  Çdo vizitues i faqes i nënshtrohet kushteve të përdorimit të faqes.

Kushtet e perdorimit

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo